DOEMSDEE door Tappin-It Collective

05okt21:0022:00DOEMSDEE door Tappin-It Collective

Evenement Details

DOEMSDEE

Dit keer geen ritmisch tandenpoetsen, geen miscommunicatie met een lange rode buis en ook geen voetjevrijen in een poppenkast. Na het winnen van de Delft Fringe Publieksprijs in 2021 en het krijgen van de Nieuwe Makers regeling van Fonds Podiumkunsten begin dit jaar, waagt Tappin-It Collective zich met knikkende knietjes aan een alles-overstijgend thema.

In DOEMSDEE danst Tappin-It Collective langs de randen van het menselijk tijdperk en probeert betekenis te geven aan het einde der tijden. We vernietigen onze perfect home (in de woorden van David Attenborough) en toch willen we het eeuwige leven leiden. We knuffelen struiken om tot rust te komen. We vieren het leven door onszelf te verdoven en tot de laatste dag voort te planten. We spelen graag de hoofdrol in onze eigen film en zijn vernietigend en levenslustig tegelijk.

Laat je overspoelen door deze dansvoorstelling à la Tappin-It Collective, doordrenkt met tap, mime en percussie. Want deze keer overstijgen ze zichzelf: meer moves, meer performers, meer decor, meer té grote thema’s, meer ondoorgrondelijke taferelen, meer meer! Ze gaan dansen tot hun voeten in de fik vliegen, vreten bloemen tot ze in de natuur oplossen, vechten tot het kikkers regent en zoenen met de weergoden tot hun hoofden wegwaaien. 

Idee en Choreografie: Robin Lie en Doortje Peters         

Performers: Robin Lie, Doortje Peters, Britt Scheltens en Rowan Kievits             

Eindregie: Luc van Esch

Muziek: Jurre Thuijs

Lengte: 60 minuten 

(fotograaf: Sjoerd Derine).

Teaser:

https://www.youtube.com/watch?v=_h7I0YJkXi0&t=11s

kaarten: 15 euro, 13,50 met OBA pas

Meer

Tijd

5 oktober 2022 21:00 - 22:00(GMT+02:00)

Klik hier voor de tickets

tickets