BELCAMPO LOFT

Café Belcampo is de beheerder van de Belcampo Loft, een ruime, lichte, rustige multifunctionele ruimte gesitueerd in De Hallen te Amsterdam. De ruimte is te huur overdag en ’s avonds, en kan in verschillende opstellingen worden ingericht om het geschikt te maken voor vergaderingen, presentaties, workshops, theater en dansrepetities en nog veel meer.

Faciliteiten
Aanwezige faciliteiten zijn onder anderen een beamer, microfoon, flipover, geluidsinstallatie, tafels, stoelen en balletbarre. Er is een wc en een douche aanwezig.

Catering
Voor elke gelegenheid zijn er mogelijkheden om catering te verzorgen. Koffie/thee, ontbijt, lunch, borrel zijn altijd mogelijk in de Belcampo Loft of in Café Belcampo, op 30 meter afstand. Neem contact met ons op om de mogelijkheden in de catering te bespreken.

Grotere evenementen
Voor grotere evenementen of evenementen waar meerdere ruimtes voor nodig zijn, kan de Belcampo Loft kan gehuurd worden in combinatie met andere ruimtes in De Hallen, zoals Café Belcampo en de OBA-vergaderzaal ‘de Tramhalte’.

Bereikbaarheid voor mindervaliden
De Belcampo Loft is enkel bereikbaar door een wenteltrap. Helaas is deze ruimte niet geschikt voor minder validen.

Contact en info:
Essentrics:                  https://www.movewest.nl/
Pilates:                         http://www.djembe-drame.nl/
Zangles                        https://www.zanglesoudwest.nl/
Contact Improv:      https://tomgoldhand.com/

Bereikbaarheid en parkeren
Het adres van de Loft is Hannie Dankbaarpassage 33, tegenover De Filmhallen in De Hallen Passage. zie hier voor meer info.

Meer informatie
Zie bijgaande link voor meer informatie.

Vragen: Stuur een email naar verhuur@cafebelcampo.nl 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze evenementen? Meld je dan aan voor onze Nieuwsbrief!

X