VERHUUR

Alle delen van Belcampo – de begane grond en entresol van het Café, en de Belcampo Loft – kunnen gebruikt worden voor activiteiten en evenementen, bij voorkeur met een literaire, culturele of maatschappelijk inhoud.

Café Belcampo-ruimtes

De ruimtes in Café Belcampo zijn met name in de avonduren te huur. Wanneer de activiteit gerelateerd is aan de collectie van de bibliotheek, is er vaker de mogelijkheid om dit ook overdag op de entresol te organiseren.

Opstellingen

De ruimtes in kunnen in verschillende opstellingen worden ingericht om ze geschikt te maken voor presentaties, concerten, theatervoorstellingen, workshops, vergaderingen, netwerkborrels etc.

Faciliteiten

Aanwezige faciliteiten zijn onder anderen een kleine vleugel, een piano, beamer, geluidsapparatuur, tafels en stoelen.

Prijzen en Mogelijkheden

Voor prijzen, mogelijkheden en meer informatie zie: Verhuur informatie Café Belcampo.

Belcampo Loft

De Loft is altijd beschikbaar voor verhuur heeft een zwevende dansvloer van 10,5 meter x 10 meter, een spiegelwand, een barre, een beamer, een tapijt, tafels en stoelen. Lichte catering is mogelijk. Zie hier voor meer informatie en mail ons op verhuur@cafebelcampo.nl voor een bezichtiging of offerte.

Optreed mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden voor artiesten die willen optreden. Mail programming@cafebelcampo.nl voor meer info.

Goed bereikbaar

Voor bezoekers is Belcampo goed bereikbaar met het openbaar vervoer (tram 7 en 17), en de Hallen beschikt over zowel een ondergrondse fietsenstalling als een parkeerplaats voor bezoekers die arriveren met de auto.

AGENDA

mei, 2023

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze evenementen? Meld je dan aan voor onze Nieuwsbrief!