Coffee, Croissant & Concert!

28apr11:0012:30Coffee, Croissant & Concert!

Evenement Details

Iedere laatste zondagochtend van de maand Coffee, Croissant & Concert. Een klassiek concert door studenten van het Conservatorium van Amsterdam. Ditmaal met Pedrio Faria, Teo Lien en Luíz Vaz!

Concert deal: Met aankoop van een lekkere koffie kan je voor €1,- extra een croissantje erbij krijgen!

Concert Program Piano Trio

. Rachmaninoff – Trio élégiaque No. 1 in G Minor

. Shostakovich – Piano Trio No. 2 in E minor, Op.67

Andante

Allegro con brio

Largo

Allegretto

 

Pedro Faria – Viool

Pedro, geboren in 2003 in V. N de Famalicão, begon op 3-jarige leeftijd met orgelstudies. In 2012 begon hij viool te spelen en trad toe tot CCM. In 2015 werd hij toegelaten tot ARTAVE. Hij nam deel aan masterclasses en speelde in diverse orkesten, waaronder het Koninklijk Concertgebouworkest Young 2019. Hij won prijzen en speelde met gerenommeerde musici. Momenteel studeert Pedro aan het Conservatorium van Amsterdam.

Teo Lien – Cello

Teo Lien, 19 jaar oud en afkomstig uit Noorwegen, studeert bij Prof. Pieter Wispelwey aan het Conservatorium van Amsterdam. Hij heeft talloze concerten gegeven als solist, kamermusicus en orkestspeler, met hoogtepunten zoals optredens met het Arctic Philharmonic Orchestra en het Norwegian Young Philharmonic Orchestra. Hij heeft samengewerkt met topmusici en dirigenten zoals Eldbjørg Hemsing, Istvan Vardai, Ilan Volkov en Mei-Ann Chen.

Luís Vaz – Piano

Luís Vaz begon zijn pianoreis op zevenjarige leeftijd in Portugal. Zijn passie voor muziek leidde tot nationale en internationale erkenning, met prijzen van gerenommeerde competities zoals de “Santa Cecilia International Piano Competition”. Hij perfectioneerde zijn vaardigheden via masterclasses met vooraanstaande pianisten en begon in 2021 zijn bachelorstudies aan het Conservatorium van Amsterdam onder leiding van Hanna Shybaeva. Hij oefent op een Steinway-vleugelpiano in zijn studio, vriendelijk beschikbaar gesteld door het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds.

 

 

 

 

Meer

Tijd

28 april 2024 11:00 - 12:30(GMT+02:00)

Locatie

OBA

Hannie Dankbaarpassage 10

Other Events

Toegang

Gratis toegang!

Get Directions