Coffee, Croissant & Concert!

24mrt11:3012:15Coffee, Croissant & Concert!

Evenement Details

Wegens omstandigheden word Daan Oostdam vervangen door Athanasia Kordi!

Iedere laatste zondagochtend van de maand Coffee, Croissant & Concert. Een klassiek concert door studenten van het Conservatorium van Amsterdam. !

Wegens omstandigheden wordt Daan Oostdam vervangen door Athanasia Kordi, een masterstudent aan de HKU die studeert onder Klara Wurtz.

Concert deal: Met aankoop van een lekkere koffie kan je voor €1,- extra een croissantje erbij krijgen!

Programma:

J.Brahms, sonata No.3 Op.5, 1st and 2nd movement
S.Rachmaninoff, moments musicaux op.16, No.1 and 3
S.Rachmaninoff, prelude op.23 no.4 in d major
P.I. Tchaikovsky,  Meditation Op.72 no.5

Athanasia Kordi is een Griekse pianiste. Geboren in Aspropyrgos, een klein stadje nabij Athene, begon ze op jonge leeftijd haar muzikale opleiding door pianoles te nemen aan het lokale Conservatorium. Ze zette haar studies voort aan het Conservatorium van Athene onder leiding van Maria Efstratiadis, en behaalde in juni 2021 haar diploma in pianoprestaties met onderscheiding. Momenteel is ze een masterstudent aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, in de klas van Klara Wurtz. In de afgelopen tien jaar heeft ze deelgenomen aan tal van concerten, zowel als solist als als lid van kamermuziekensembles in Athene en Thessaloniki. Naast het klassieke repertoire heeft Athanasia ook jazz- en moderne muziek bestudeerd en heeft ze gewerkt als sessiemuzikant, waarbij ze piano, saxofoon en elektrische bas speelt. Ze heeft ook een bachelor diploma in Natuurkunde, met een specialisatie in Astrofysica, behaald aan de Universiteit van Athene.

 

 

Meer

Tijd

24 maart 2024 11:30 - 12:15(GMT+02:00)

Locatie

OBA

Hannie Dankbaarpassage 10

Other Events

Toegang

Gratis toegang!

Get Directions