Read My World

13mrt12:0021:00Read My World

Evenement Details

Wees welkom op het allereerste Woorden van West Fest! Een dag bomvol spoken word, storytelling, proza en poëzie in Amsterdam West, voor groot en klein. Met voorlezen en knutselen voor de allerkleinsten, een feministische workshop van Emma van Meijeren voor wie graag schrijft, een bijzonder programma met Marokkaanse schrijver Abdellah Taïa, een buitengewoon spokenwordprogramma voor iedereen die maar wil luisteren, voelen en genieten en nog veel meer. We sluiten de festivaldag af met een zinderende Storytelling Night in het prachtige en gloednieuwe community center Maqam.
Dit eendaagse festival vindt plaats in het kader van het programma ‘Woorden van West’ van Stadsdeel Amsterdam West. Kinderen, jongeren en volwassenen kunnen zondag 12 december op verschillende locaties in West de hele dag kennismaken met al het moois dat het stadsdeel op het gebied van literatuur, poëzie en spoken word te bieden heeft!

DE WISSEL

12:00 uur
Het lammetje dat een varken is
voorlezen & tekenen (4-8 jaar)
Met Pim Lammers & illustrator Milja Praagman

14:45 uur
Het dagboek als feministisch genre: Huiswerk of Thuiswerk?
Workshop onder leiding van Emma van Meijeren

Het Woorden van West Fest is, met uitzondering van het programma in De Nieuwe Liefde, gratis toegankelijk. We vragen je wel om je te registreren voor de programma’s die je wilt bezoeken. Zo  kunnen we je informeren over alles wat te maken heeft met je gekozen programma(’s) en tegelijkertijd de bezoekersstroom en veiligheid in de gaten houden.
Tickets, volledige line-up & programma op www.woordenvanwestfest.nl

Meer

Tijd

13 maart 2022 12:00 - 21:00(GMT+02:00)

Klik hier voor de tickets

Registreer hier!