Dadodans KLeuR+ kindervoorstelling

19dec11:0012:00Dadodans KLeuR+ kindervoorstelling

Evenement Details

Een dansvoorstelling voor iedereen vanaf 2 jaar.

Een danseres in het wit gekleed sluipt, rolt en draait over een papieren vloer. Ze laat sporen van verf achter in rood, blauw, geel en groen. Langzaamaan ontstaat er een kleurrijk schilderij, niet alleen gemaakt met kwasten of handen en vingers, maar met het hele lichaam.

 

Met Dadodans creëert choreograaf/danseres Gaia Gonnelli associatieve, intieme en prikkelende multidisciplinaire dansvoorstellingen voor jonge kinderen (2 t/m 8 jaar) en hun ouders/begeleiders.

Met zeer jonge kinderen als doelgroep onderscheidt Gaia zich in het huidige dansveld. Ze gebruikt dans om vorm te geven aan een persoonlijke, vrije verbeeldingswereld die kinderen aanspreekt. Haar beeldende voorstellingen prikkelen de fantasie van kinderen door de zintuiglijkheid en het associatieve karakter. In alle voorstellingen van Dadodans speelt het werken met materialen en primaire elementen (vormen, kleuren en klanken) een belangrijk rol. Ook ontwikkelt Dadodans educatieve projecten voor basisscholen, al dan niet verbonden aan een voorstelling.

CONCEPT Gaia Gonnelli
CHOREOGRAFIE Gaia Gonnelli i.s.m. Candela Murillo
DANS
Candela Murillo
MUZIEK
Wiebe Gotink
VORMGEVING Tessa Verbei
LICHTONTWERP Ellen Knops
ARTISTIEK ADVIES Katerina Dietzová
FOTOGRAFIE Tomek Dersu Aaron

Toegang: Volwassenen €7,50 / Kinderen €5

 

 

Meer

Tijd

19 december 2021 11:00 - 12:00(GMT+02:00)

Klik hier voor de tickets

Koop Tickets