Alle delen van Belcampo – de  begane grond en entresol van het Café, en de Belcampo Loft – kunnen gebruikt worden voor activiteiten en evenementen, bij voorkeur met een literaire, culturele of maatschappelijk inhoud.

De ruimtes in Café Belcampo zijn met name in de avonduren te huur. Wanneer de activiteit gerelateerd is aan de collectie van de bibliotheek, is er vaker de mogelijkheid om dit ook overdag op de entresol te organiseren.
De ruimtes in  kunnen in verschillende opstellingen worden ingericht om ze geschikt te maken voor presentaties, concerten, theatervoorstellingen, workshops, vergaderingen, network borrels etc. Aanwezige faciliteiten zijn onder anderen een kleine vleugel, een piano, beamer, geluidsapparatuur,  tafels en stoelen.  Voor prijzen, mogelijkheden en meer informatie zie: Verhuur informatie Café Belcampo

De Loft is altijd beschikbaar voor verhuur heeft een zwevende dansvloer van 10,5 meter x 10 meter, een spiegelwand, een barre, een beamer, een tapijt, tafels en stoelen. Lichte catering is mogelijk.
Neem contact met ons op voor meer informatie.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor artiesten die willen optreden. Mail programming@cafebelcampo.nl voor meer info.

Voor bezoekers is Belcampo goed bereikbaar met het openbaar vervoer (tram 7 en 17), en de Hallen beschikt over zowel een ondergrondse fietsenstalling als een parkeerplaats voor bezoekers die arriveren met de auto.