Mermaid Radio

20jan20:3021:30Mermaid Radio

Evenement Details

Mermaid Radio, door de winterbubbel heen staat voor avontuurlijke beats, creative flow en vrijheid, zowel in muzikaal als poëtisch water. “Samen creëren zij een nieuwe unieke sound waarin jazz, indie pop en elektronische muziek op een inventieve manier worden gecombineerd”, aldus Rik van Boeckel voor CULTUURPODIUM.NL

https://youtu.be/WoSnRSuhTWI

DOOR DE WINTERBUBBEL HEEN

Stichting Hallo-Buren/ 50-50podium organiseert samen met Mermaid Radio, Carly E en Malembe Trio twee muzikale avonden. De concerten vinden plaats in het prachtige Café Belcampo in de Hallen in Amsterdam. Deze avonden zijn bedacht als deel van een pakket dat bestaat uit een introductie, een live en online concert afsluitend met een gesprek. Daarna kan men aan de bar lekker een drankje nemen!

Het thema van het gesprek na het concert zijn de inzichten die je hebt opgedaan tijdens de gascrisis deze winter. Mensen worden na het concert gedurende een kwartier gekoppeld aan iemand die zij niet kennen en krijgen gerichte vragen die ze met elkaar kunnen beantwoorden. Hierdoor kan iedereen hun ervaring delen.

Op deze manier willen wij graag mensen helpen om “elkaar weer te vinden” bij ons in de buurt!

De opbrengsten van deze avond wordt gedeeld op Hallo-Buren website en Facebook-pagina.

Op deze manier willen graag mensen helpen om “elkaar weer te vinden” bij ons in de buurt.

Na dit kwartier kan men weer verder waar men gebleven is.

De opbrengst van deze avond wordt gedeeld op Hallo-Buren website en FaceBook pagina.

Meer

Tijd

20 januari 2023 20:30 - 21:30(GMT+02:00)

Toegang

12

Klik hier voor de tickets

Tickets here!