Jong Klassiek@West

28mei11:3012:15Jong Klassiek@West

Evenement Details

Iedere laatste zondagochtend van de maand Jong Klassiek@West. Een klassiek concert door studenten van het Conservatorium van Amsterdam. Ditmaal met Duo Dufonte: Iara de Carvalho Perillo (fluit), Hedwig Briffies (harp)

DUO DUFONTE

Duo Dufonte, opgericht in 2019, is een harp/fluit duo bestaande uit Hedwig Brieffies op harp en Iara de Carvalho Perillo op dwarsfluit.  Beiden studeerden zij aan het Conservatorium van Amsterdam bij Erika Waardenburg (harp) en Marieke Schneemann (fluit). Als duo kregen zij masterclasses van Gwyneth Wentink, Miriam Overlach en het Borealis Trio. Zij geven regelmatig (lunch)concerten en nemen als duo deel aan concoursen. Zo hebben zij in januari 2020 de tweede prijs behaald op het Rosa Spier Harp Concours in de categorie Ensemble. Met een breed repertoire, denk aan Fauré, Bozza, Piazzolla, maar ook modernere werken van bijvoorbeeld Hendrik Andriessen en Marius Flothuis, brengen zij muziek uit verschillende landen en tijdsperiodes ten gehore.

Programma

– La partida – C. Bonet ( 1,5 min)

– Danse Lente – Joseph Jongen (4 min)

– Intermezzo for flute and harp – Hendrik Andriessen (5 min)

– Night Club 1960′ uit de “Histoire du Tango – Astor Piazzolla (6 min)

– “Siciliano” uit Sonate No. 2 in Es majeur – J. S. Bach (2 min)

– Beau Soir – C. Debussy (3 min)

– Molto Tranquillo, Vivace en Lento (deel 1, 2 en 3) uit Sonata da – Camera per flaute e arpa, op. 42 – Marius Flothuis (10 min)

– Valse, Op. 69 No. 2 – F. Chopin (3 min)

– (Toegift: El diablo Suelto – Heraclio Hernandez (2 min))

Meer

Tijd

28 mei 2023 11:30 - 12:15(GMT+02:00)