Coffee, Croissant & Concert!

25feb11:0012:30Coffee, Croissant & Concert!

Evenement Details

Iedere laatste zondagochtend van de maand Coffee, Croissant & Concert. Een klassiek concert door studenten van het Conservatorium van Amsterdam. Ditmaal met Jamie Bao en Neil Dixon en er is natuurlijk een koffie en croissant deal bij het Café Belcampo!

Programma:

Wieniawski: Selection of Caprices for 2 Violins Op.18
Hindemith: Solo Sonata Op.31
Handel/Halvorsen: Passacaglia
Prokofiev: Sonata for 2 violins

Biografieën:

Jamie Bao (18 jaar) is een tweedejaars vioolstudent aan het Conservatorium van Amsterdam bij Eliot Lawson. Hij begon op 4-jarige leeftijd met vioolspelen en heeft les gehad van vooraanstaande docenten, waaronder Peter de Leeuw en Wiesje Miedema. Naast viool speelt Jamie ook piano en heeft hij prijzen gewonnen, zoals het Princess Christina concours in 2013 en de eerste prijs voor het Britten Concours in 2016. Als solist heeft hij opgetreden op prominente locaties, waaronder de Concertgebouw en de Hong Kong City Hall, evenals op nationale tv in De Wereld Draait Door. Jamie is ook actief als kamermusicus, lid van de groep jonge violisten genaamd Stringwise.

Neil Dixon studeert viool aan het Conservatorium van Amsterdam onder leiding van Peter Brunt. Zijn muzikale reis omvatte eerdere studies bij Leland Chen, Remus Azoitei, Ruth Hahn en Michael Gurevich. Neil heeft indrukwekkende prestaties geleverd, waaronder het bereiken van de tweede ronde bij de BBC Young Musician of the Year en deelname aan internationale zomermasterclasses. Als solist heeft hij opgetreden op diverse locaties in het Verenigd Koninkrijk, waaronder de Royal Albert Hall en Pushkin House. Neil is ook actief als kamermusicus, met concerten in Nederland en het VK, waaronder optredens op de Nederlandse nationale tv met het Otilka Quartet. Hij bespeelt momenteel een viool van Eugenio Degani uit Venetië, 1891.

Meer

Tijd

25 februari 2024 11:00 - 12:30(GMT+02:00)

Locatie

OBA

Hannie Dankbaarpassage 10

Other Events

Toegang

Gratis toegang!

Get Directions