Carly E & The Outstanding + Malembe Trio

28jan20:3022:31Carly E & The Outstanding + Malembe Trio

Evenement Details

CARLY E: Door de winterbubbel heen 

Carly E (Carlijn van Wijk) speelt cello en zingt al van jongs af aan. Toen ze verhuisde naar Londen en Argentinië nam ze afscheid van haar klassieke muziek carrière en werd solo artiest. Al vele podia heeft ze weten te veroveren met haar cello- popnummers, zoals het DeLaMar Theater en TedX.
Tijdens “Door de Winterbubbel heen” zal ze met haar trio Carly E & The Outstanding, bestaande uit drummer Efraim Schulz-Wackerbarth en dit keer gitarist Marc van Hout, nummers van haar album Timeless Thoughts laten horen en nieuwe songs. Haar muziek doet denken aan Carol Emerald en Andrew Bird: Folk pop muziek met originele teksten en een subtiele groove.
.

https://youtu.be/9rWr6UUni18

Fotograaf van foto: Efraim Schulz-Wackerbarth.

Malembe trio: Door de winterbubbel heen

Ons muzikale concept is gebaseerd op de Afro-Latijnse invloeden in onze muziekcultuur. Wij spelen muziek van alle Latijns-Amerikaans landen zoals Colombia, Mexico, Brazil, Perú, Cuba, etc. en onze performance wordt een echt carnaval van bekende melodieën die ons publiek meeneemt in een muzikale reis.

Malembe Trio zijn:
Federico Olivares Hurtado uit Chili, Guitar, synth en zang
Derrick de Getrowe uit Suriname, Acoustic Bass en zang
Enrique Firpi, Drums

https://www.youtube.com/watch?v=trUHk34kUgo

 

DOOR DE WINTERBUBBEL HEEN

Stichting Hallo-Buren/ 50-50podium organiseert samen met Mermaid Radio, Carly E en Malembe Trio twee muzikale avonden. De concerten vinden plaats in het prachtige Café Belcampo in de Hallen in Amsterdam. Deze avonden zijn bedacht als deel van een pakket dat bestaat uit een introductie, een live en online concert afsluitend met een gesprek. Daarna kan men aan de bar lekker een drankje nemen!

Het thema van het gesprek na het concert zijn de inzichten die je hebt opgedaan tijdens de gascrisis deze winter. Mensen worden na het concert gedurende een kwartier gekoppeld aan iemand die zij niet kennen en krijgen gerichte vragen die ze met elkaar kunnen beantwoorden. Hierdoor kan iedereen hun ervaring delen.

Op deze manier willen wij graag mensen helpen om “elkaar weer te vinden” bij ons in de buurt!

De opbrengsten van deze avond wordt gedeeld op Hallo-Buren website en Facebook-pagina.

 

Meer

Tijd

28 januari 2023 20:30 - 22:31(GMT+02:00)

Toegang

12

Klik hier voor de tickets

Tickets here!