Anam Cara | Wordbites

28jun20:0021:00Anam Cara | Wordbites

Evenement Details

Op 28 juni komen vijf podiumkunstenaars bij elkaar in Café Belcampo/OBA in een bijzonder double bill programma. Ontmoet dansmakers Sanne Clifford en Anastasia Kostner, musici Amir Swaab en Hadewych van Gent en spoken woord artiest Wordbites. Om 20.00 uur start de voorstelling ‘Anam Cara (Soul Friend)’. Daarna neemt Wordbites het woord, ook ondersteund door de muzikanten. Kortom, een intieme, interdisciplinaire avond! Meer informatie over het programma is onder te vinden.
Over de dansvoorstelling Anam Cara (Soul Friend)
Anam Cara (Soul Friend) is een poëtisch duet over kwetsbaar mogen zijn, herkenning vinden in de ander en op eigen benen staan. Choreografen en performers Sanne Clifford en Anastasia Kostner dansen in een intieme ruimte omcirkeld door publiek. Ze maken contact met elkaar en, op afstand, met hun omgeving. Hierbij worden ze ondersteund door live muziek door Amir Swaab (accordeon/percussie) en Hadewych van Gent (cello).
Choreografie en dans: Sanne Clifford, Anastasia Kostner
Muziek: Amir Swaab, Hadewych van Gent
Dramaturgische coaching: Freek Duinhof
Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door: NORMA fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Holland, Cultuurmakersfonds, Stichting Ben Remkes Cultuurfonds en Fonds Podiumkunsten | Balkonscènes
Duur: 30 min.
www.sanneclifford.nl
Over Wordbites
Wordbites is een woordkunstenaar die poëtische teksten mixt met live muziek, zang of dans. Pakkende performance-poëzie die kraakt, bijt of streelt. Breekbaar en sterk tegelijk. Op 28 juni wordt zijn woordkunst ondersteund met live muziek door Amir Swaab en Hadewych van Gent.
De man achter Wordbites is Hugo de Haas van Dorsser. Waar hij een paar jaar geleden begon als straatartiest, is hij via huiskameroptredens, kleinere theaters en festivals, inmiddels uitgegroeid tot een graag geziene woordmuzikant op evenementen en festivals als Oerol, Poetry International, Theaterfestival Boulevard, Festival der Aa, Kunstenfestival Watou, Mysteryland en de Zwarte Cross.
www.wordbites.nl

Meer

Tijd

28 juni 2021 20:00 - 21:00(GMT-11:00)

Locatie

OBA/Café Belcampo

Hannie Dankbaarpassage 10

Other Events

Toegang

14:50 of 12,50 voor OBA leden

Get Directions